Setmanari d'informació local - 138 anys

Aquest estiu refresca't amb SOL I SAL

11309

Des de la 98.0 de l'FM s’ofereix un estiu carregat de continguts per tal de seguir acompanyant els oients. Durant el mes de juliol, l’emissora continua apostant pel format despertador i arribarà el programa SOL I SAL. A partir d’aquest dilluns 3 de juliol,  Leire Giral, Marc Ferrà, Laura Guarda i Joan Farrés presentaran un espai amb entrevistes, seccions, bon humor i moltes sorpreses que s’acumularan de dilluns a divendres des de les 9 a les 13 hores.

A més, durant els mesos d’estiu Ona Mediterrània continuarà aportant la millor música de tot el territori catalanoparlant mesclada amb els ritmes arribats d’arreu del món, ja que el programa Fórmula Ona mantendrà el seu compromís d’oferir la millor banda sonora de l’estiu. A més, mantendrà el seu horari de dilluns a divendres de 15 a 17 hores.

Però els mesos de juliol i agost també serviran per recuperar tots els sons que ens ha deixat la quarta temporada d’Ona Mediterrània. Programes com La Vila del Pingüí, El Crepuscle Encén Estels, l’Àgora de Can Alcover, Ona Perifèries, Ona Solidària, Mallorca en Xarxa, Aixopluc i Copinya de Volta Verda han deixat entrevistes, seccions i records que mereixen ser recuperats durant la temporada estiuenca. Ona Mediterrània refrescarà tots els oients aportant les redifusions dels millors moments acumulats durant la darrera temporada radiofònica.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.