Setmanari d'informació local - 138 anys

Calvià posa el nom de Felip VI a una plaça amb els vots a favor del PSOE i Sí Se Puede

11317

L'Ajuntament de Calvià ha aprovat una proposta perquè una plaça de Palmanova dugui el nom del rei espanyol Felip VI. Es tracta de la plaça existent a la zona del centre d'inserció sociolaboral Amadip-Esment. 

La proposta l'ha feta l'equip de Govern format per PSOE i Sí Se Puede Calvià arran d'una sol·licitud de la Hermandad Nacional Monárquica de España i ha necessitat el suport del PP i de Ciutadans, ja que els seus socis de govern, Esquerra Oberta de Calvià (EOC), l'han rebutjada perquè consideren que el rei espanyol «no ha fet cap mèrit per merèixer una plaça».

El tinent de batle Fernando Alcaraz (Sí Se Puede) ha dit, durant el debat, que si bé el rei no és sant de la seva devoció, s'ha de respectar la sol·licitud dels ciutadans.

Propostes alternatives

La regidora no adscrita Isabel Manresa també hi ha votat en contra i ha proposat, no obstant això, un nom alternatiu: el president del govern de la Segona República ja a l'exili, Juan Negrín. Manresa ha assegurat que es tracta d'una persona que representa millor els valors del PSOE. Alfonso Rodríguez Sánchez (EOC) ha proposat l'exfutbolista calvianer Pepe Gálvez.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.