Setmanari d'informació local - 138 anys

David Abril: «Noguera farà de Palma una ciutat molt més habitable, amable i estimada»

11325

Aquest matí 30 de juny, durant el darrer programa de la temporada de La Vila del Pingüí, David Abril (diputat del Parlament de les Illes Balears per Més) i Margalida Ramis (membre i portaveu del GOB) han compartit i debatut, a la terrassa de La Seu de Palma, un seguit de temes.

Aquí l'entrevista:

En aquest col·loqui Abril i Ramis han parlat de: la nova etapa de Toni Noguera com a batle, del turisme sostenible, de la plataforma d’ecogestió aeroportuària i del Parc Natural del Trenc.

«Noguera farà de Palma una ciutat molt més habitable, amable i estimada» ha assegurat el diputat de Més quan Joan Farrés, presentador del programa, ha demanat opinió sobre les expectatives d’aquesta nova etapa que avui comença a l’Ajuntament de Palma amb Noguera a la batllia. Margalida Ramis, ha assegurat que, si més no, «hi ha expectatives de canvi».

Pel que fa al tema del turisme sostenible els convidats al programa no han coincidit en opinions. Abril veu les actuacions del Govern «pensant en clau de transició cap una altra Mallorca». En canvi, Margalida Ramis i des del GOB han estat molt més crítics. «El missatge del Govern i unes primeres actuacions contundents a nivell de gestos haurien marcat un horitzó diferent del que s’ha donat amb la pretesa regulació» ha assegurat Ramis. En relació al mateix tema, David Abril li ha demanat a Margalida Ramis si era cert que avui, durant aquesta legislatura, es tomen o no més cases i xalets que mai. Ramis ha estat clara: «Gràcies a la feina que fa l’Agència Urbanística s’han posat mitjans humans i materials per fer-la efectiva i s’ha pres la voluntat política per tirar-ho endavant». Recorda Ramis que «quan això ha està en mans d’ajuntaments, sabem que passarà el mateix que ha passat amb la disciplina urbanística de l’àmbit municipal».

Un altre tema que han compartit els convidats a la Vila del Pingüí ha estat la Plataforma d’ecogestió aeroportuària. El diputat ha assegurat que «ens va saber greu que el GOB i TerraFerida no s’apuntessin» a aquesta Plataforma. La portaveu del GOB ha defensat la seva posició assegurant que «si veiem feina constant del Govern o Parlament per aconseguir-ho tendran suport del carrer i entitats». La solució, segons Ramis, és «que des de les institucions s’han de sentir més forts».

Finalment, han parlat també del Parc Natural del Trenc. Margalida Ramis ha reafirmat que, des del GOB, tenen una «sensació agredolça amb joc brut i no s’ha fet prevaler la conservació de l’espai».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.