Setmanari d'informació local - 138 anys

El rector de Palmanyola carrega contra el col·lectiu LGTBI durant un bateig

11399

Segons han explicat diversos testimonis, el rector que celebrava l'acte de bateig aquest passat dissabte a l'església de Palmanyola va envestir durant el sermó i sense venir a compte contra la festa de l'Orgull que s'ha celebrat aquests dies i contra el col·lectiu LGTBI. Alguns dels assistents han relatat a les xarxes socials que el religiós hauria qualificat els homosexuals de «malalts mentals» que «no poden procrear».


Així ho denuncià un dels assistents que publicà un fil amb vuit tuits que expliquen la tensa situació viscuda a l'església de Palmanyola aquest passat dissabte.


La revista Es Castellet de Bunyola, recorda que aquests fets es produïren un dia després que s'hagués viscut una situació similar a l'església de Sant Marçal de la Cabaneta (Marratxí), quan el capellà també aprofità el sermó de la missa de la festa patronal d'aquell poble per atacar el col·lectiu homosexual, contra l'avortament i contra el feminisme, fet que va provocar el malestar de molts dels assistents a la celebració. Tal fou la tensió que provocà el capellà que fins i tot el batle de Marratxí, Joan Francesc Canyelles, va publicar un missatge a Facebook en què repudiava l'actitud del religiós.

Ambdós discursos per part de l'església catòlica han mostrat una forta resposta de repudi i han tengut una àmplia repercussió a través de les xarxes socials on s'ha mostrat un profund malestar amb el discurs.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.