Setmanari d'informació local - 138 anys

Mobilitat amplia els dies de servei dels taxistes durant els mesos d'estiu

11409

L'àrea de Mobilitat de l'Ajuntament de Palma ha decretat que els taxistes puguin quedar exempts dels dies de lliurança previstos per a les llicències que estan adscrites a la jornada de 19 hores durant els mesos de juliol i agost.

Segons ha explicat el Consistori, aquesta mesura se suma a la que ja s'aplica a les llicències que tenen jornades de 16 hores, que, des del juny passat i fins a setembre, també queden exemptes dels tres dies de lliurança previstos de forma ordinària. L'objectiu és ampliar la cobertura del servei del taxi per «satisfer» la demanda estival i augmentar la disponibilitat de vehicles, a més de donar resposta a les peticions del sector.

La condició és que els dies que teòricament haurien de tenir lliure però que ara poden treballar no podran iniciar el seu servei a l'aeroport, el port, la zona de la Platja de Palma i a l’aturada de Ca Pastilla per incrementar el nombre de taxis en la resta de la ciutat. La mesura afecta a les lliurances que es transformen en dies de treball i, també, durant juliol i agost, al cap de tres dies de treball mensuals immediatament posteriors a les teòriques o nominals lliurances.

A partir de setembre, les llicències de 16 hores mantindran l'exempció, mentre que a les de 19 hores els hi revocarà aquesta mesura i tornaran a tenir tres dies lliures, aquells que els hi corresponen durant els mesos menys intensos de l'estiu (juny, setembre i octubre).

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.