Setmanari d'informació local - 138 anys

Un juliol per gaudir de la música al Castell de Bellver

11431

El Castell de Bellver s'omplirà aquest juliol de música. L’Àrea de Cultura, Patrimoni, Memòria Històrica i Política Lingüística ha programat durant aquest mes cinc concerts de cinc estils diferents per gaudir de la música a dos espais emblemàtics de la ciutat, des de música d’arrel fins al jazz internacional o el al flamenc, entre d’altres. Els concerts es faran al Castell de Bellver cada dissabte de juliol mentre que Ses Voltes acollirà el de dia 13.

La coordinadora general de Cultura, Noemí Garcies, ha volgut destacat que els concerts «són una oportunitat per als músics locals, perquè puguin actuar a llocs emblemàtics». Joan Miquel Oliver serà el primer en trepitjar l’escenari i ho farà el 8 de juliol a les 21.30 hores al Castell de Bellver, on presentarà el seu nou disc 'Atlantis'. L’àlbum és la segona part de la trilogia que uneix al fundador, compositor i guitarrista d’Antònia Font amb el pintor Albert Pinya.

Festa a Ses Voltes

El 13 de juliol, Dinamo celebrarà els seus 10 anys a ses Voltes amb un concert on donaran a conèixer la seva darrera proposta, 'Ahora bajo y arreglo todo'. Per fer-ho, comptaran amb la col·laboració de grups i punxadiscs convidats que convertiran la trobada en una festa. L’actuació començarà a les 19 hores i acabarà a les 00 hores. L’elecció de ses Voltes no és casual: allà feren el seu primer concert.

Al Castell de Bellver

El 15 de juliol serà el torn de Dayna Kurtz, qui actuarà al Castell de Bellver a les 21.30 hores dins del cicle 'Women dont’ wait'. El 22 de juliol Bellver s’omplirà de flamenc amb vuit músics i cantaoras: Anna Colom, Cristina López i Guille Sants (cant); José Cortés i Manuel Carmona (guitarra); Silvia Fernández “Chispa” i Juanki Montero (ball) i José Murcia (percussió). A les 21.30 hores.

Per finalitzar, el nou projecte de Marta Elka, 'Posidònia', sortirà a escena el 29 de juliol al Castell de Bellver. Posidònia és una proposta musical que pren com a punt de partida la música popular de les Illes Balears. El grup està format per Marta Elka, Toni Pastor, Bernat Cabot, Pep Balaguer, Moisès Pelegrí i Marko Lohikari. L’objectiu d’aquest grup és mantenir viva la música pròpia de les Illes, respectar les seves arrels i donar-la a conèixer arreu del món, però, amb un enfocament actual, renovador, creatiu i contemporani.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.