Setmanari d'informació local - 138 anys

La glosa, eina d’aprenentatge de la llengua catalana per a estudiants anglesos

11435

L’Espai de Cultura de Can Alcover reuní, el passat 29 de juny, un grup d’estudiants anglesos en un taller de gloses. Els encarregats de dur a terme el taller foren els glosadors mallorquins Mateu Xurí i Maribel Servera.

El taller estava dirigit a una vintena d’estudiants anglesos (procedents de les universitat de Liverpool, Durham i Newcastle) que participaren en un viatge cultural a Mallorca impulsat per l’Institut Ramon Llull, amb el suport del Govern de les Illes Balears. L’objectiu principal era descobrir la cultura illenca, ja que molts són estudiants de llengua catalana en les seves corresponents universitats. El grup d’estudiants aterrà a Mallorca el dimecres 28 de juny, dia en què ja començaren les activitats amb una visita guiada pel casc antic de Palma a càrrec de l’historiador Gaspar Valero. A més, feren una ruta per la Serra de Tramuntada, un taller de gastronomia mallorquina a l’Escola d’Hoteleria a la Universitat de les Illes Balears, una trobada amb els Castellers de Mallorca i, entre d’altres, el taller de gloses amb els glosadors Mateu Xurí i Maribel Servera a l’espai cultural de Can Alcover.

En el següent podcast podeu escoltar la crònica sencera que l’equip de Sol i Sal, programa d’Ona Mediterrània, realitzà el dia del taller:

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.