Setmanari d'informació local - 138 anys

Augmenten un 31% les compravendes d’immobles a les Balears

11471

L’any 2016 es varen registrar 5.306 compravendes d’habitatges a Palma. Això va suposar un increment anual del 31%. Aquesta dada confirma l'evolució positiva del mercat, que s'ha vist impulsat per la demanda estrangera, ja que el 27% de les transaccions realitzades en l’any passat varen ser protagonitzades per ells.

Les Illes Balears és la segona comunitat de l’Estat espanyol amb major poder adquisitiu per a la compra d’habitatges. És la comunitat on menys es regateja a l’hora de comprar un immoble. Les Balears i el País Basc són les úniques regions on els potencials compradors estan disposats a pagar per damunt de la barrera dels 2.000 euros per metre quadrat.

Les conclusions de l’Informe Residencial espanyol elaborat pel CBRE, assenyala que la producció d’habitatge nou comença a recuperar-se. La construcció d’habitatges nous a les Balears representa el 3% de la producció total a l’Estat espanyol, sent la cinquena comunitat en la qual més habitatge s’està construint. Tan sols per darrera Madrid, Alacant, Barcelona i València.

 

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.