Setmanari Sóller

Setmanari d'informació local - 137 anys

La taxa de grip a Balears se situa per sota de la mitjana estatal

|

La incidència de la grip a Balears s'ha situat en 74,4 casos per 100.000 habitants en la setmana del 29 de febrer al 6 de març, i es troba així per sota de la mitjana estatal que es va fixar en 179,12 casos, segons les últimes dades de la Xarxa Nacional de Vigilància Epidemiològica de l'Institut de Salut Carlos III.

Balears » Balears Balearsrefugiats

Balears rebrà 13.160 euros del Govern central per atendre a refugiats

|

La vicepresidenta del Govern, Soraya Sáenz de Santamaría, ha informat del repartiment d'1,75 milions d'euros entre les comunitats autònomes per «contribuir a finançar part de la despesa sanitària afegit originat per l'acolliment de refugiats» i ha assegurat que «es tracta d'una ajuda complementària per prestar aquest tipus de serveis». En aquest repartiment, Balears percebrà 13.160 euros.

Balears » Balears Balearsrefugiats

Balears rebrà 13.160 euros del Govern espanyol per atendre a refugiats

|

La vicepresidenta del Govern espanyol, Soraya Sáenz de Santamaría, ha informat del repartiment d'1,75 milions d'euros entre les comunitats autònomes per «contribuir a finançar part de la despesa sanitària afegit originat per l'acolliment de refugiats» i ha assegurat que «es tracta d'una ajuda complementària per prestar aquest tipus de serveis». En aquest repartiment, Balears percebrà 13.160 euros.