Setmanari d'informació local - 138 anys

La reforma de la llei turística inclourà restriccions per limitar el consum d'alcohol en hotels amb 'tot inclòs'

11473

El Govern ha anunciat aquest dimecres, durant una reunió amb representants de 18 institucions i entitats diferents, que la reforma de la llei turística que estan preparant inclourà restriccions per limitar el consum d'alcohol en hotels amb 'tot inclòs'.

Així ho ha anunciat la directora general de Turisme, Pilar Carbonell, en una reunió convocada pel vicepresident del Govern i conseller d'Innovació, Recerca i Turisme, per abordar entre la «problemàtica del turisme incívic en zones turístiques conegudes».

Barceló ha assenyalat que tots els assistents han arribat al consens que no volen «aquest tipus de turisme. S'han de dur a terme totes i cadascuna de les accions necessàries per posar fi a aquest tipus de turisme incívic», ha assenyalat.

Per això, ha dit que des del Govern reclamen «la màxima implicació i la màxima coordinació» i que cadascú actuï dins del seu àmbit competencial i dins les seves responsabilitats i competències».

Modificació llei de turisme

Per la seva banda, Carbonell ha donat a conèixer que ja s'ha iniciat la redacció de la propera modificació de la llei de turisme de les Balears, la qual inclourà mesures restrictives per limitar el consum d'alcohol a establiments hotelers que treballen amb el concepte 'tot inclòs'.

A la reunió, també s'han acordat inspeccions conjuntes i transversals entre diferents conselleries del Govern i els ajuntaments de Palma i Calvià a les zones més conflictives, que es duran a terme durant les properes setmanes.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.