Setmanari d'informació local - 138 anys

'Cent per Cent' millora el paper, 'Campanet' fa 35 anys i 'Llucmajor de pinte en ample' edita el número 400

11579

En poques setmanes de diferència, dues revistes editades per delegacions de l’Obra Cultural Balear celebren anys o bé números emblemàtics: la revista 'Campanet' fa 35 anys i 'Llucmajor de pinte en ample' edita el número 400, que correspon als trenta-set anys que fa que es va fundar. En un cas i altre, s’hi afegeix que ambdues revistes s’han editat sense interrupció, la qual cosa afegeix més mèrit a les celebracions.

Un comunicat de l'OCB celebra les dues fites: «Vist des del cinquanta-cinquè aniversari de l’OCB, la perdurabilitat tant d’aquestes dues revistes com de les altres editades per altres tantes delegacions, demostren clarament, d’una banda, que l’aposta de fundar-les va ser un encert que encara ara vigeix. I d’altra, que la constància, la tenacitat que frega l’heroïcitat i el patriotisme –diguem-ho sense embuts- de les persones que al llarg d’aquests anys s’han desvetllat per elles, evidencien de quina pasta està feta la gent de l’Obra Cultural Balear. Molt poques empreses han reeixit a Mallorca amb l’excel·lència com a marca a partir del voluntarisme, del treball constant i de la dedicació il·limitada dels seus responsables que han bregat de valent contra tot entrebanc».

D'altra banda la revista manacorina Cent per Cent ha millorat l'edició en paper i ho ha fet amb un augment de la qualitat d'impressió i baixada de preu (1.50 €).

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.