Setmanari d'informació local - 138 anys

El Festival 'Insòlit' obre al públic els patis de Palma

11633

La segona edició del Festival Insòlit omplirà els patis de Palma d’activitats de creació contemporània des del dimecres 12 de juliol fins al diumenge 16. Espais com els patis de Can Oms, Cal Comte de la Cova, Cal Marquès de la Torre i Can Bordils formaran part del Festival i es podran visitar d’11.00 a 20.00 hores.

L’esdeveniment sobre cultura i patrimoni, organitzat pel departament de Cultura del Consell de Mallorca, ha estat impulsat per tres joves arquitectes: Aina Bigorra, Erik Herrera i Pep Rovira.

«És un projecte innovador, que permet ajuntar dos dels aspectes que treballam des del Consell: la cultura i el patrimoni», ha explicat el conseller insular de Cultura, Patrimoni i Esports, Francesc Miralles.

A més d’«intervencions efímeres», el Festival inclourà un cicle de conferències, tallers infantils i rutes guiades. Per al regidor de Cultura de l’Ajuntament de Palma, Llorenç Carrió, «el festival ofereix una nova visió dels patis de Palma als ciutadans, amb una frescor necessària».

Activitats

El programa també inclou conferències que aprofundiran en la relació entre la creativitat, el patrimoni i la cultura. Concha Vidal i el xef Andreu Genestra oferiran una gastro-performance aquest dijous, 13 de juliol, a les 19.40 hores al pati de Sa Riera.

Els assistents també podran gaudir d'una conferència del doctor Joan Muñoz que reflexionarà en l'àmbit de la rehabilitació d'espais.

El divendres serà el torn dels arquitectes Francisco Cifuentes i Sebastián Morell, que oferiran el seu punt de vista sobre les arrels del territori; també es podrà assistir a la conferència impartida pel fotògraf Nando Esteva.

Per altra banda, aquest dissabte en el Jardí de la Misericòrdia es realitzaran tallers infantils.

Finalment s'ha ampliat l'oferta de rutes guiades i l'historiador Gaspar Valero conduirà dues rutes pel centre històric de Palma.

 

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.