Setmanari d'informació local - 138 anys

El Jardí d'Epicur demana solidaritat per resistir un nou desallotjament

11713

El Jardí d'Epicur vol resistir el desallotjament per part del BMN-Sa Nostra, anunciat per al 31 de juliol. El col·lectiu que gestiona el jardí ha convocat per a aquest dijous una assemblea informativa a les 20 hores. El dissabte 22 de juliol celebraran una jornada solidària en què hi haurà concerts, espectacles, activitats per a nins i jam sessions des de les 12 del migdia fins a la mitjanit.

«El jardí d‘Epicur és una esquerda on la naturalesa s’obre pas al centre d’una ciutat devorada per l’especulació i l’urbanisme sense control. Un espai on a més de recuperar el contacte amb la terra, es comparteixen centenars d’experiències, doncs la diversitat de plantes i fauna es combina amb un mosaic de persones de diferents edats i sensibilitats. I així hi trobam flors i insectes, tomàquets i gossos, adults i nens, sargantanes i ancians, adolescents i ocells que comparteixen el seu temps, que s’ensenyen i aprenen, perquè és un lloc obert en un món de compartiments estancs», han comunicat des del Jardí.

Fa any i mig ja varen evitar el desallotjament: «Vàrem demostrar que la solidaritat entre la gent va poder més que els seus dígits bancaris. Fa poc ens hem assabentat que el BMN-SaNostra, propietari legal però no legítim del solar on conreem somnis compartits des de fa més de cinc anys, ha venut l’espai a una empresa, que sospitem que sigui una simple tapadora per consumar l’espoli».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.