Setmanari d'informació local - 138 anys

La venda ambulant arriba a les platges de Campos

11719

La retirada dels barets del Trenc ha servit de crida per als venedors ambulants, segons informa Ultima Hora. Les platges de Campos -la Ràpita, les Covetes, el Trenc i els Estanys- han vist aquests dies diferents persones equipades amb carretes que circulen per la costa, carregades amb fruites i begudes refrescants per als banyistes.

Durant els darrers anys, la venda ambulant era completament nul·la, ja que els sis bars, repartits per les platges, servien per evitar aquest tipus de negoci. La realització de massatges o la venda d'altres productes sí que ha estat més habitual.

Segons indiquen diversos testimonis a Ultima Hora, la presència dels venedors s'ha convertit en diària al llarg d'aquest mes de juliol. Han estat els usuaris de les platges els qui han denunciat en primer lloc aquest tipus de venda a través de les xarxes socials.

Per la seva banda, fonts municipals assenyalen que hi ha presència policial en els accessos a les platges, però es tracta d’una qüestió molt difícil de controlar a causa de la gran extensió de les platges del municipi.

L’Associació Hotelera de la Colònia de Sant Jordi reclama la instal·lació dels nous bars desmuntables, ja que els milers de turistes que passen per les platges cada dia, han de poder refrescar-se i tenir a la seva disposició serveis per satisfer les seves necessitats.

 

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.