Setmanari d'informació local - 138 anys

La concessió de la Finca de Can Fasser permetrà adaptar-la a la morfologia del litoral

11725

L’Ajuntament d’Andratx ha pactat amb el Ministeri de Medi Ambient la concessió de la Finca de Can Fasser durant els pròxims 30 anys, un projecte que permetrà adaptar la finca a la morfologia del litoral del port del municipi i possibilitarà la seva recuperació paisatgística.

L’objectiu del Consistori és el d’«obrir la finca a la ciutadania i posar el centre d’interpretació del parc natural de la Dragonera, així com altres exposicions itinerants de temàtica mediambiental», segons ha informat aquest dijous l’Ajuntament d’Andratx.

En aquest aspecte, la primera edil de l’Ajuntament, Katia Rouarch, ha afirmat que «serà necessària la implicació del Govern a través de l’impost del turisme sostenible», ja que, segons Rouarch, «la zona compleix amb tots els requisits de l’impost i és molt positiva des del punt de vista mediambiental i turístic».

La batlessa ha destacat «la importància  que suposa per al municipi poder recuperar la finca, afrontar la seva rehabilitació i fer de la mateixa un espai on poder fer altres activitats, respectant la fauna i flora autòctona».

 

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.