Setmanari d'informació local - 138 anys

Ciudadanos carrega contra l'Ajuntament per l'encàrrec de l'informe tècnic de la Feixina

11745

El partit polític Ciudadanos a l'Ajuntament de Palma ha interposat una denúncia contra el regidor de Cultura, Llorenç Carrió, per encarregar l'informe tècnic sobre la Feixina a un arquitecte especialista i catedràtic d'Història de l'Art i de l'Arquitectura de la UPC, «manifestament parcial».

En concret, Ciudadanos ha indicat que l'autor de l'informe tècnic sobre la catalogació del monòlit de la Feixina, Josep Quetglas, havia intervengut recentment en un programa de televisió com a representant de l'Associació Memòria Històrica de Mallorca i havia publicat diferents articles en premsa defensant la demolició del monument. «La vinculació de Quetglas amb els moviments i associacions que defensen la demolició és pública i notòria», ha recalcat.

En aquest sentit, el portaveu de Ciudadanos ha declarat que l'elecció d'aquest expert «sabent que falta a la neutralitat» és «contraria al paper dels poders públics en la defensa del patrimoni que es recull en l'article 46 de la Constitució espanyola».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.