Setmanari d'informació local - 138 anys

EMAYA inverteix 10 millions en la millora dels vehicles i l'ampliació de la flota

11785

Emaya ha realitzat una inversió de deu milions d'euros en la renovació, modernització i ampliació del 40 per cent de la flota, que suposarà l'adquisició de 104 vehicles fins a final d'any. A més, ha millorat el funcionament del taller. Es tracta de 24 camions de buidatge de contenidors, 20 per a la recollida de desbordaments i repàs de residus i 11 per a la neteja de contenidors, entre altres. Amb aquests recursos es podrà abordar en millors condicions les tasques de la recollida de residus i neteja de la ciutat, ha informat l'empresa municipal.

En referència al taller, l'equip de govern ha assenyalat que era el servei que es trobava en pitjors condicions quan va arribar, ja que no hi havia cap de taller i acabaven de produir certs canvis, com a acomiadaments, que havien generat dificultats en el treball. Fa un any i mig es va nomenar a un cap de taller, es va crear un equip i es milloraren les condicions de feina, «la qual cosa ha suposat una millora considerable dels resultats», mentre que el manteniment preventiu, fonamental en una empresa com Emaya, en la qual els vehicles són clau per al servei, abans era pràcticament «inexistent».

L'direcció de l'empresa treballa ara per regularitzar la situació laboral dels treballadors, així com per crear aviat una borsa de treball específica de personal de taller i poder dotar de més personal aquest servei. Pel que fa als vehicles, Cort ha assenyalat que a causa de la falta d'inversions i manteniment en el passat, la flota està envellida i s'avaria amb freqüència, la qual cosa dificulta el servei, especialment a l'estiu.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.