Setmanari d'informació local - 138 anys

Jarabo denuncia que el 36 % dels contractes temporals de les Balears són «fraudulents»

11853

El diputat de Podem, Alberto Jarabo, ha constatat aquest dimarts 18 de juliol en el Parlament que el 36 % dels contractes temporals de les Balears són fraudulents, pel que ha instat al Govern que impulsi una actuació més contundent i visible per part de la Inspecció de Treball.

Jarabo ha reconegut que els plans per lluitar contra l’explotació laboral, impulsats pel Govern «han aconseguit aflorar molts d’aquests contractes fraudulents», a més ha insistit en la necessitat de no abaixar la guàrdia en la lluita contra aquest tipus de contradiccions.

«La percepció és que aquesta campanya no està arribant el suficient als ciutadans. L’any passar sí, però aquest no», ha explicat Jarabo en referència al Pla de lluita contra l’explotació laboral que un estiu més s’ha posat en marxa aquest mes de juliol.

La presidenta del Govern, Francina Armengol ha assenyalat que a avui en dia a les Illes «s’han reduït les irregularitats en el mercat laboral» i ha apuntat que «els treballadors es senten més segurs ara perquè es denuncien aquest tipus de situacions fraudulentes».

Armengol reconeix que «queda molta feina per fer, però anam pel bon camí».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.