Setmanari d'informació local - 138 anys

Noguera: «Si la ciutat és habitable per a qui l’habita també ho serà per a qui la visita»

11967

El batle de Palma, Antoni Noguera, qui s'ha reunit amb representants de la Federació Empresarial Hotelera de Mallorca (FEHM), de l'Associació Hotelera de Palma (AHP) i de l'Associació Hotelera de la Platja de Palma (AHPP) ha defensat que «si la ciutat és habitable per qui l'habita també ho serà per qui la visita». En la trobada han participat la presidenta de la FEHMInmaculada de Benito, el president de l'AHP, Javier Vich, i el de la AHPPFrancisco Marín als qui Noguera ha demanat fer «un front comú» amb ells i els sectors socials «perquè els projectes estratègics siguin una realitat».

En relació a
s’Arenal, ha posat com a exemples l'enllumenat del passeig i la reconversió de la segona línia com a projectes a executar i ha afirmat que «són convenis que ja es fan a les Canàries». Noguera també ha defensat la col·laboració per combatre el turisme de borratxera i ha reclamat «la responsabilitat de tots». A més, ha recolzat iniciatives privades com Palma Beach que «promouen un canvi» del model turístic a la zona.

Quant al conjunt de la ciutat, Noguera ha dit que vol que «Palma sigui una ciutat d'èxit, no que mori d'èxit i per això s'estan prenent les postures necessàries». «Si la ciutat és habitable per a qui l'habita el serà també per a qui la visita» ha emfatitzat.
El batle s'ha referit a decisions ja preses, com la suspensió de llicències d'establiments turístics «per poder repensar la ciutat i tenir un creixement sostenible» i del «repte» del lloguer turístic amb les dues premisses de «garantir l'accés a l'habitatge i la lluita contra l'economia especulativa i els grans posseïdors».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.