Setmanari d'informació local - 138 anys

L’Esquerra independentista lluita contra la cosificació de la dona

11993

Les organitzacions de l’esquerra independentista participen aquesta setmana en una acció contra la pressió estètica i la cosificació sexual que sofreixen les dones. Segons informa la Candidatura d’Unitat Popular (CUP) s’ha impulsat la campanya ‘Prou feminicidis’ amb el hashtag #NoSomObjectes.

Des de dilluns passat, les assemblees locals i territorials de diversos col·lectius de l'esquerra independentista, conjuntament amb activistes feministes locals, estan realitzant accions contra la pressió estètica i la cosificació en el marc de la campanya que impulsen conjuntament sota l'eslògan «Prou feminicidis», i que la CUP desenvolupa al seu torn com a «Municipis feministes».

Les accions han tengut lloc a diversos municipis com per exemple Barcelona, Alacant, Mataró, Terrassa, Vilafranca, Vilanova o Sant Cugat i ha consistit en l'enganxada de diversos cartells i adhesius a sobre d'elements publicitaris que les organitzadores denuncien com a estereotipats i que presenten a les dones com a simples objectes. Els cartells i adhesius anaven acompanyades per una banda amb l'eslògan «L'operació bikini ens la passem per la xona». 

Es pot consultar el manifest complet al web de la CUP.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.