Setmanari d'informació local - 138 anys

‘Flipau amb Pere Garau’ estrena una biblioteca de llibres lliures

12019
Biblioteca de llibres lliures a Pere Garau. | Flipau amb Pere Garau

'Flipau amb Pere Garau' amb col·laboració del president de l'Associació de botiguers i venedors i de diversos botiguers del mercat han aconseguit posar en funcionament aquest dissabte una ?Biblioteca d?intercanvi? dins el Mercat de Pere Garau.

Segons explica el col·lectiu, la ?història? va començar amb la celebració del Dia del Llibre al mes d'abril a la Plaça de les Columnes. A les poques setmanes, treballant conjuntament amb el Centre de Salut del barri, varen materialitzar el primer punt d'intercanvi, dins el propi centre. L?agrupació, segons recalquen, «té com a objectius fer xarxa social i fomentar la cultura, així com lluitar per la dotació d'infraestrucutres i espais verds, fins hores d'ara, inexistents».

A partir d?aquest dissabte, els visitants del mercat es trobaran la gran sorpresa i esperem que tothom contribueixi al seu manteniment. «Es tracta de deixar i agafar llibres lliurament de la prestatgeria d'intercanvi (es pot intercanviar per un altre o endur-s'ho a casa i tornar-ho després de llegit). Aquest fons de llibres es nodreix de donacions particulars».

Relació i interacció

?Flipau amb Pere Garau? vol recordar que malgrat les dades confirmen que el barri és un dels més poblats de Ciutat, «està mancat d'infraestructures i espais socials, de relació i d'interacció». «Fins ara cap Ajuntament ha donat solucions, per tant som els propis veïnats que hem d'omplir aquest buit sociocultural», ha assegurat.  

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.