Setmanari d'informació local - 138 anys

Nou artistes mallorquins exposen a Suïssa entre agost i setembre

12057
Obra pictòrica d'Enrique Razquin. | Art Visió

Els artistes de Mallorca José Luis Taules, Lucilia Moreno, Bettina Rebecca Westerheide, Bruno Frerejean, Pátric Marín, Pilar Corretja, Ernesto Rodriguez Nogueria, Enrique Razquin i Ricardo Sacco exposaran entre el 10 d'agost i el 17 de setembre en Bremgarten, Suïssa, una petita ciutat a escassos quilòmetres de Zuric.

Entre ells hi ha cinc pintors, dos fotògrafs i dos escultors, tal com ha informat Art Visió, i tots ells estan considerats artistes de consolidació nacional i internacional, amb un gran nombre d'exposicions i premis en les seves trajectòries.

Aquesta exposició mostrarà la varietat de visions i tendències d'aquests artistes cadascun en els seus estils artístics tals com el pop art, figuratiu, espiritual o màgic. Els seus treballs reflecteixen com els artistes mallorquins senten la vida a través de l'art avui dia: passió per Balears i passió per l'art.

Acord d'exposició

La comissària i organitzadora, Inma Bianchi, va tancar aquest acord d'exposició amb el galerista l'any passat en Bremgarten com a conseqüència d'un intercanvi de projectes entre ambdues empreses i pensant en la promoció i en la cerca de millors mercats que donin als artistes altres oportunitats.

El dia de la inauguració serà el dia 10 d'agost, coincidint amb 'Fäscht i de Marktgas', un esdeveniment cultural en Bremgarten en el qual l'art i la música és protagonista.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.