Setmanari d'informació local - 138 anys

Torna el Festival EiMa a Maria de la Salut

12067

Segona edició del Festival EiMa, impulsat per la companyia Mariantònia Oliver, que se celebrarà a Maria de la Salut del 31 de juliol al 12 d'agost. El projecte va néixer per vincular les arts vives al municipi i a tot Mallorca. EiMa Festival vol promoure la identificació de la unió de la terra, la identitat i el territori. Per fer-ho, el festival vol situar al centre els processos creatius generats entre els artistes visitants i el poble.

En aquesta segona edició la participació i la creativitat seran les grans protagonistes. Artistes de nivell estatal i internacional oferiran tallers i actuacions per a totes les edats. Comptarem amb Lipi Hernández, pedagoga i coreògrafa afincada a Barcelona, qui de l'1 a l'11 d'agost oferirà un laboratori intensiu per a ballarins, on es treballarà el mètode DATA. Tornarem comptar amb Montse Colomé i Jordi Vidal, acompanyats en aquesta ocasió de Ramon Colomina i Lu Colomina, per seguir el treball realitzat l'any passat amb les dones de Maria de la Salut. Totes les que hi vulguin participar ho podran fer del 31 de juliol fins al 10 d'agost.

A més, durant tot el Festival es durà a terme un laboratori de creació per a infants. Aquest taller, que combinarà el circ, l'acrobàcia i la dansa, culminarà amb una creació que es mostrarà l'11 d'agost i on actuaran tots els infants participants. Un grup de músics de Maria de la Salut acompanyarà aquest procés i posarà la música a la creació.
Dia 9 d’agost s’encetaran les actuacions a Ca ses Monges amb la presentació de la instal·lació performativa Líneas de Cecilia Molano i Alícia Ramis. A continuació tendrà lloc un sopar oferit per Peixos de la Terra.

El Festival EiMa acabarà al camp de rostoll de Deulosal, com l’any passat, amb actuacions per a públic familiar dia 11 d'agost i per a tots els públics dia 12.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.