Setmanari d'informació local - 138 anys

Cultura treu una convocatòria per fomentar projectes de recerca dels joves

12097

La Conselleria de Cultura, Participació i Esports ha destinat 100.000 euros a una convocatòria nova per al foment de projectes d'intervenció, recerca i publicacions innovadores en matèria de joventut; un projecte que pot rebre sol·licituds d'altres empreses sense ànim de lucre de les Balears fins al dia 24 d'agost. Segons han informat, la Conselleria de Cultura cerca potenciar l'elaboració d'aquest tipus de projectes, per això, la inversió, «totalment nova» les a Balears, pretén proveir totes les iniciatives de la Comunitat Autònoma.

La finalitat és
posar en marxa projectes creatius, de qualitat que permetin conèixer millor la situació dels joves, fomentar la seva participació o augmentar les seves possibilitats d'emancipació, una sèrie d'incitatives que comptaran amb un màxim de 5.000 euros per desenvolupar-se. Des de la Conselleria de Cultura han especificat que es consideren «innovadors els projectes que aportin alguna millora respecte als continguts, metodologia o procediments». Una innovació que pot donar-se, tal com han informat, tant en la generació de nous projectes com en la millora dels processos existents.

Les iniciatives han de beneficiar als joves d'entre 14 i 30 anys, encara que també es pot incloure persones de menor edat, a partir dels 12 anys o fins als 40 anys, si l'interès de l'acció ho justifica. A més, els projectes poden tenir un àmbit local, insular o autonòmic. Finalment, en referència als col·lectius beneficiaris, poden sol·licitar les ajudes establertes qualsevol persona resident a
les Balears i associacions, federacions, fundacions privades o col·legis professionals amb domicili social a les Illes.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.