Setmanari d'informació local - 138 anys

POSIDÒNIA presenta el seu disc 'Música Mediterrània' al Castell de Bellver

12185

POSIDÒNIA és una proposta musical que pren com a punt de partida la música popular de les Illes Balears. És un viatge, entre allò conegut i la sorpresa, que sura l’infinit musical entre el folk i la música mediterrània fins arribar a cançons de creació pròpia i poesia musicada. Presenten el seu disc 'Música Mediterrània', en directe, al Castell de Bellver aquest dissabte 29 de juliol a les 21.30 hores al Castell de Bellver.

De les Illes per a tot el món
L’objectiu d’aquest grup és mantenir viva la música pròpia de les Illes, respectar les seves arrels i donar-la a conèixer arreu del món, però, amb un enfocament actual, renovador, creatiu i contemporani.

Expliquen que el grup s’identifica amb aquest nom perquè la posidònia, com la música de les Illes, és una planta única al mar Mediterrani, té arrels, floreix i dóna fruits. A més, és una referència ben actual ja que necessitam, com la posidònia, esser protegits per tal de donar continuïtat i vida a la nostra cultura des del moment present.

Una fusió de diferents músics
El grup està format per Marta Elka del grup Xaloc Música (compositora, arranjadora, cantant i violinista) de Mallorca, Toni Pastor (llaüt), Bernat Cabot (violí) i Pep Balaguer (guitarra) tots tres del grup Música Nostra, Ximbomba Atòmica (Mallorca); Moisès Pelegrí (percussions) del grup folk menorquí S’Albaida i el contrabaixista Marko Lohikari, habitual d’Albert Vila o del pianista menorquí Marco Mezquida, acaba d’arrodonir la formació amb els seu bagatge jazz i folk suec.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.