Setmanari d'informació local - 138 anys

Menorca presenta 17 projectes per finançar-los amb l'Impost de Turisme Sostenible

12215
Susana Mora, presidenta del Consell Insular de Menorca

La institució insular assumeix els projectes municipals prèvia aprovació per part del Consell Executiu. L'acord amb els municipis permet presentar 15 propostes corresponents als ajuntaments de l'illa i dos a càrrec del Consell, que sumen un total de 15.629.708,58 €.

El Consell sol·licita al Govern de les Illes Balears que valori els projectes de pressupost inferior a 250.000 € atès que no es varen tenir en compte en la convocatòria anterior. De la mateixa manera, demana a l'Executiu que contempli la possibilitat d'acceptar un projecte per cada municipi, donat que l'any passat varen quedar tots exclosos.

El Consell Insular de Menorca presenta un total de 17 projectes per a ser finançats per l'Impost de Turisme Sostenible per al període 2017. El llistat està conformat per 15 projectes dels municipis de Menorca i dos amb els quals participa la mateixa institució insular.

Durant la reunió de la Comissió de Presidents de Corporacions Locals de Menorca, celebrada el passat dia 20 de juliol a Alaior, els consistoris i el Consell Insular de Menorca varen acordar que la institució insular representi tots els ajuntaments de l'illa a fi de presentar-los a la valoració que durà a terme la Comissió d'Impuls del Turisme Sostenible, que presideix el vicepresident del Govern de les Illes Balears Biel Barceló. Després d'una sessió informativa sobre la documentació i requisits que han de complir tots els projectes, ajuntaments i Consell varen consensuar el criteri de selecció i priorització

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.