Setmanari d'informació local - 138 anys

Habiliten la caseta dels caminers del Trenc perquè formi part del Parc Natural

12305

El Consell ha cedit la caseta dels caminers peoners del Trenc al Govern perquè aquesta formi part del Parc Natural del Trenc-Salobrar de Campos, en un marc de col·laboració entre ambdues administracions. Així ho han anunciat el president del Consell, Miquel Ensenyat, i el conseller de Medi ambient, Agricultura i Pesca, Vicenç Vidal, els qui aquest dilluns han visitat l'edifici amb les conselleres insulars de Territori i Infraestructures, Mercedes Garrido, i Medi ambient, Sandra Espeja.

Durant l'acte, Vidal ha agraït el gest al Consell i ha avançat que aquestes instal·lacions «tendran ara una segona vida», amb la seva conversió «com a centre d'informació per als visitants del Parc Natural i com a punt de logística per als treballadors de l'espai natural protegit: equip directiu, tècnic i brigades de l'Institut Balear de la Natura (Ibanat)».

Enguany, ha recordat a Vidal, ja s'estan donant «els primers passos de gestió del Parc, amb informadors a la platja i una embarcació que vigila el fondeig sobre la posidònia», al que se suma ara aquest punt estratègic. En la mateixa línia s'ha manifestat Ensenyat, qui ha subratllat que es tracta «d'un punt de col·laboració entre institucions» i ha detallat que la caseta ha estat reformada fa poc i ara queda a la disposició del Govern, un fet que «ajudarà en la gestió» del Parc Natural del Trenc-Salobrar de Campos.

Ensenyat també ha recordat que la caseta estava en mal estat i ha hagut de ser reformada. «S'han fet obres en la teulada, s'han adequat els espais i s'han fet les instal·lacions elèctriques noves, amb el que s'ha convertit en un espai idoni per al Parc».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.