Setmanari d'informació local - 138 anys

Educació presenta el projecte bàsic del nou CEIP d'Alcúdia

12309

El conseller d'Educació i Universitat, Martí March, ha presentat avui 31 de juliol el projecte bàsic del nou centre Infantil i Primària d'Alcúdia. Aquest tindrà 6 unitats d'infantil i 12 de primària, per acollir 450 alumnes. A la presentació hi ha assistit l'alcalde, Antoni Mir, acompanyat per diferents representants de la corporació municipal i de la comunitat educativa d'Alcúdia.

Segons ha informat el Govern, el passat 25 de maig de 2017 es va signar el conveni de col·laboració entre el Govern i l’Ajuntament per al finançament i l'execució de les obres de construcció del nou CEIP. En la seva intervenció el conseller d'Educació ha destacat que «fa dos mesos que es va signar el conveni de col·laboració i avui el projecte bàsic ja és una realitat».

Es tracta d'un projecte amb moltes semblances amb el nou CEIP de Son Macià a Manacor, que també ha comptat amb la participació de la comunitat educativa del municipi. Per la seva banda, l'alcalde d'Alcúdia ha expressat la seva satisfacció per un projecte necessari per al municipi que és fruit de la col·laboració entre institucions.

Característiques del nou centre:

El centre està situat en un solar situat entre les avingudes de Suècia i Noruega i el carrer Rossinyol, dins el nucli urbà del port d'Alcúdia i a una distància de 2'5 km del centre del poble. La superfície del solar és de 8.122 m2 i el CEIP tindrà una superfície construïda de 3.500 m2, distribuïts en planta baixa i dos pisos.

El pressupost previst és, aproximadament, de 4.300.000 euros i es calcula un termini d'execució, una vegada iniciades les obres, de 14 mesos.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.