Setmanari d'informació local - 138 anys

La remodelació de Sa Torre de Felanitx finançada pel SOIB

12617

El conseller de Treball, Iago Negueruela, ha visitat el projecte 'Remodelam Felanitx', que finança el Servei Públic d'Ocupació de Balears (SOIB) amb fons de la Conferència Sectorial.

Durant la seva visita, ha pogut veure les intervencions fetes al Parc Municipal sa Torre de Felanitx per part dels alumnes treballadors del projecte, entre les quals destaquen la neteja i sanejament d'escales, per exemple. A més, també s'ha dut a terme la instal·lació de taules de pícnic, la delimitació d'una zona de gespa i l'actualització i millora de parets i sols mitjançant la pintura de jocs educatius.

Amb aquest programa mixt d'ocupació i formació, que ha possibilitat donar una oportunitat formativa-laboral durant 10 mesos a 10 persones desocupades majors de 30 anys, els alumnes treballadors rebran formació en dos certificats de professionalitat, un dins de l'àmbit de la neteja d'espais oberts i l'altre de jardineria. El projecte compta a més amb una directora i un docent a jornada completa, i amb un auxiliar administratiu i un monitor de suport a mitja jornada.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.