Setmanari d'informació local - 138 anys

Inaugurat el primer parc de cal·listènia de Palma

12701

La regidora d'Educació i Esports de l'Ajuntament de Palma, Susana Moll, ha inaugurat aquest divendres 11 d’agost el nou parc de cal·listènia situat a la zona de l’skatepark del Palau Municipal d'Esports de Son Moix.

Durant l'acte, membres de les entitats de cal·listènia de Palma, Street Workout Mallorca i CFWild Athletes Street Workout Team, han realitzat exhibicions en els diferents mòduls del circuit per donar a conèixer l'activitat. «Amb aquest circuit de cal·listènia donam resposta a la demanda d'una activitat en auge que practiquen molts ciutadans i que fins ara no tenien cap infraestructura pública a Palma», ha matisat Moll.

A l'acte també hi han assistit el director general d'Esports de l'Ajuntament de Palma, Sergio Rodríguez, i Javier Fernández en representació de l'Associació Street Workout Mallorca. Per la seva banda, Fernández ha manifestat que «ja era hora que Palma tingués un parc de cal·listènia d'aquestes característiques» i s'ha mostrat «satisfet».

El circuit, que ha costat a l’Institut Municipal d'Esports (IME) una inversió de 15.730 euros, està format per barres paral·leles triples i una estació central amb una escala horitzontal, una espatllera sueca, una barra de dos metres per a estil lliure i barres a diferents altures.

Finalment, el parc comptarà amb el mateix horari d'obertura que el d’skate, sent aquest de dilluns a divendres de 08.00 hores a 21.30 hores, dissabtes de 08.00 hores a 21.00 hores, i diumenges de 08.00 hores a 14.00 hores.

Què és la cal·listènia?

Aquesta modalitat esportiva, també coneguda com Street Workout, és una activitat adaptada al medi urbà en la qual solament s'utilitza el propi pes corporal i adequada per millorar les capacitats físiques amb exercicis progressius.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.