Setmanari d'informació local - 138 anys

«L'objectiu és alçar la veu perquè tothom es pugui expressar dignament»

Una cinquantena de persones es reuneixen per fer un clam per la llibertat d'expressió

12885

Prop d'una cinquantena de persones es reuniren aquest passat divendres a Bunyola, als estudis de gravació Ona, per «retre homenatge» a la llibertat d'expressió. La iniciativa que du per nom 'Clam per la llibertat d'expressió' té com a objectiu «alçar la veu per defensar que tothom es pugui expressar lliurement  i dignament», segons explicà el productor Miquel Brunet.

En la trobada, on es dugué a terme l'enregistrament i filmació d'aquest 'Clam per la llibertat d'expressió' en forma de rap reivindicatiu i elaborat pel glossador Mateu Xurí. Entre molts altres, hi participaren des d'actrius com Maria Bauçà; activistes, com Maria Antònia Oliver i músics com Biel Majoral. Persones de totes les edats i de diferents esferes es reuniren ahir per posar la primera fita a aquest homenatge la llibertat d'expressió. «Un gest que vol respondre a la fragilitat que ha propiciat atacats com els dels Titellaires empresonats a Madrid, les sentències judicials al raper mallorquí, Josep Valtonyc; la llei mordassa que limita la participació a les xarxes, etc.»

Així mateix, entre el rap i la cançó reivindicativa, es llegí l'article 19 de la Declaració Universal dels Drets Humans per fer valdre aquest dret fonamental. El film, que serà publicat pròximament a les xarxes, vol ser «el més dinàmic i universal possible». De manera que pugui tenir continuïtat a través de les xarxes i fet pel qual serà traduït a més de cinc idiomes, entre d'altres l'esperanto.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.