Setmanari d'informació local - 138 anys

Noguera: «Menjar un llonguet és una manera molt sana d'estimar la ciutat»

13141

El batle de Palma, Antoni Noguera, ha mostrat aquest dimecres el seu suport a la Ruta del Llonguet visitant alguns dels forns participants i ha convidat als ciutadans al consum d'aquest producte «de proximitat i símbol de la ciutat». Segons ha indicat l'Ajuntament, Noguera ha estat acompanyat pel gerent de l'Associació de Forners i Pastissers de Balears, Pep Granado, i altres membres de la corporació municipal.

La comitiva ha provat alguns dels entrepans que ofereixen el Forn de la Glòria, el Forn Fons, el Forn de Can Elies, Ca Canet,
el Forn i Pastisseria Trias, el Forn del Sant Crist i Ca na Cati. Durant la visita, el batle ha destacat que «menjar un llonguet és una manera molt sana d'estimar la ciutat». La tercera edició de la Ruta del Llonguet té lloc tots els dimecres des del 19 de juliol fins al 25 d'octubre en prop de 40 forns i pastisseries de Ciutat.

L'objectiu de la Ruta del Llonguet és promocionar el consum d'entrepans de llonguet, donar a conèixer els forns i incentivar la demanda de productes del forn i pastisseria. L'oferta és d'un entrepà i una beguda per 2,50 euros.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.