Setmanari d'informació local - 138 anys

«L'1 d'octubre és tan important per als catalans com per als mallorquins»

13329

Aquest dimarts s'ha presentat a la Plaça Major de Palma la concentració que tendrà lloc el pròxim dijous per donar suport a la República Catalana. En la presentació hi han intervengut representants de les tres entitats convocants: el president de l'OCB, Jaume Mateu; el president de la Plataforma de regidors AVANÇAM i el president de l'ASM, Cristòfol Soler.

Els representants de les entitats convocants han incidit en el fet que el referèndum convocat el dia 1 d’octubre al Principat de Catalunya és la «culminació radicalment democràtica d’un procés iniciat el 2010 que compta amb el suport majoritari de la ciutadania principatina». I no només donen tot el suport a la ciutadania del Principat de Catalunya en la celebració del referèndum, sinó que advoquen decididament per la República Catalana.

En aquest sentit, han animat a participar «al poble de Mallorca en la seva totalitat» en aquest acte de suport a «una fita tan important com és l'1 d'octubre, que ho és tant per als catalans, com per als mallorquins». La concentració tendrà lloc el pròxim dijous 7 de setembre a partir de les 19.00 hores a la Plaça Major de Palma.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.