Setmanari d'informació local - 138 anys

Cort declara extingida la llicència de construcció d’un centre comercial a ses Fontanelles

13331

El Consell de Gerència d'Urbanisme ha aprovat aquest dimarts donar per extingida la llicència per a la construcció d'un complex comercial ses Fontanelles, la zona humida més gran que resta a la Badia de Palma. La decisió s'ha pres sobre la base d'uns informes jurídics que determinen «clarament» que la promotora ha esgotat tots els terminis legals prevists per a l'execució del projecte, segons ha informat el tinent de batle de Model de Ciutat, Urbanisme i Habitatge Digne, José Hila.

El regidor ha deixat clar que a partir d'ara «ja no es podran construir edificis comercials a ses Fontanelles». «Es tracta d'un projecte que no encaixa en el model de ciutat pel qual estam treballant, on el petit comerç juga un paper essencial», ha argumentat. La llicència va ser atorgada el 29 de juliol de 2014 per a la construcció de 22 edificis d'ús indeterminat per a equipament a ses Fontanelles. Es tractava de la primera llicència que es va demanar en relació a aquest projecte.

La promotora disposava de sis mesos per presentar el projecte d'execució i 36 mesos per finalitzar les obres. Segons ha indicat Hila, malgrat les pròrrogues sol·licitades, que finalitzaven el maig de 2015, mai va arribar a presentar el projecte d'execució. Aquesta és la principal motivació per la qual Urbanisme ha acordat declarar extingida i caducar la llicència concedida, han explicat des de l'Ajuntament.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.