Setmanari d'informació local - 138 anys

Bauzá viatja a Peníscola per xerrar d’igualtat

13367

El senador del PP José Ramón Bauzá participarà aquest dijous 7 de setembre a les jornades que organitza l'Associació de Dones i Famílies del Medi Rural (Afammer).

Les jornades, amb el títol 'Parlem d'Europa', se celebraran en la localitat de Peníscola (terme municipal de Castelló), on el senador presentarà una ponència sobre 'La gestió i compromís de les administracions amb la dona rural' en la qual explicarà les accions dutes a terme pels diferents governs en aquesta matèria.

Més ponències

A més d'aquesta conferència, durant la jornada, se celebraran diverses ponències i taules rodones amb experts i càrrecs de les administracions. Entre els ponents, intervendran la presidenta nacional de l'Associació i també diputada nacional, Carmen Quintanilla; el secretari d'Estat de Serveis Socials i Igualtat, Mario Garcés i l'escriptora i Presidenta d'Honor de la Federació Espanyola de Dones Directives, Executives, Professionals i Empresàries, Pilar Gómez Acebo. L'assistència a l'acte ja ha estat confirmada per més de 250 dones, com la de la presidenta del PP valencià, Isabel Bonig.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.