Setmanari d'informació local - 138 anys

L'STEI es traslladarà a Barcelona per donar suport al referèndum d'autodeterminació

13375

L'STEI Intersindical ha informat aquest dijous que participarà a la trobada de sindicats a Barcelona a favor del referèndum català dia 1 d'octubre. Així mateix, segons han informat també participaran a la Diada de l'11 de setembre

Des de l'STEI han explicat que aquest diumenge, a Barcelona, hi haurà un acte sindical de suport al referèndum de l'1 d'octubre. Hi participaran sindicats d'arreu dels Països Catalans i de la resta de l'Estat espanyol: ELA, LAB, Intersindical Valenciana, Intersindical Canària, CIG, SAT... L'acte està organitzat per Intersindical Alternativa de Catalunya (IAC) i Intersindical CSC. És per això, han assenyalat, que quatre membres de l'STEI Intersindical es desplaçaran fins a Barcelona per participar a l'acte hi serem presents. Igualment, dilluns també participaran a l'acte unitari de la Diada.

Des de l'STEI Intersindical han valorat que «el poble de Catalunya vulgui exercir el màxim dret democràtic que és el de decidir a les urnes quin ha de ser el seu futur polític. I les raons per haver arribat a aquesta fita històrica són sobrades, des del punt de vista econòmic, fiscal, social, cultural i lingüístic».

En tot aquest procés, han lamentat, «ha quedat palès la incompetència del govern de l'Estat espanyol per resoldre un tema que no ha sorgit d'avui per demà i que omple de raons el poble de Catalunya i buida de serietat i responsabilitat el govern de Rajoy». Per això, consideren que, «Catalunya, el poble i els seus representants polítics, donen una lliçó inqüestionable de democràcia efectiva i de cohesió social, no només a la resta de l'Estat espanyol sinó també a la resta del món».

Amb tot, expliquen, aquest cap de setmana, des de Barcelona, «donarem suport a aquest clam social del poble de Catalunya que vol decidir el seu futur immediat. El referèndum de dia 1 d'octubre és, ni més ni menys, un acte de dignitat del poble català».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.