Setmanari d'informació local - 138 anys

Cort finançarà la gespa en la rehabilitació de l’Estadi Balear

13379
Ajuntament de Palma

L’Ajuntament de Palma, la Fundació Atlético Baleares i el club han acordat aquest dijous que Cort ajudarà en la rehabilitació de l’Estadi Balear, mitjançant un conveni de col·laboració. El criteri principal, com ha destacat el batle, és «el criteri d’igualtat com ha fet amb la resta de clubs de futbol de la ciutat, amb un sentit de proporcionalitat», per això Cort finançarà la gespa i també la il·luminació del camp si ho permet el pressupost. La quantia de l’aportació municipal es determinarà quan arribi el projecte de rehabilitació per part del club.

«Això significa que en els propers mesos començaran les obres perquè l’Estadi Balear torni a ser l’Estadi Balear», ha assegurat Noguera. Actualment l’Estadi Balear és un «punt negre de la ciutat i poder rehabilitar-lo urbanísticament significa poder donar valor a un punt històric de la ciutat», ha afirmat el batle.

Noguera ha destacat el paper de promoció de l’esport base del futur nou estadi, «l’impuls a l’esport també és un impuls social, de transformació de la barriada de la Soledat».

L’acord s’ha pres en una reunió celebrada aquest dijous a Cort entre el batle de Palma, Antoni Noguera; el tienent de batlia de Model de Ciutat, Urbanisme i Habitatge Digne, José Hila; el gerent de l’IME, José María González, i la regidora de Sanitat i Consum, Antònia Martin amb el club, encapçalat pel seu president, Ingo Volckmann i amb la presència també del president de la junta de propietaris de l'Estadi Balear, Virgilio Izquierdo i el secretari Antoni Vidal.

Un equip de feina redactarà aquest conveni amb la Fundació Atlético Baleares. El misser del club, Antoni Diéguez, s’ha mostrat «molt satisfet perquè el Balears sigui tractat com la resta de clubs de la ciutat i tornarà a ser un club integrat a la seva barriada. Tornar a l’Estadi Balear ens permetrà engrandir el planter de jugadors del club d’una manera que ara no podem fer per manca d’espai».

Gràcies a aquest conveni «es resoldrà un problema endèmic de la ciutat, l’abandonament de l’estadi, ja hem vist el que va passar amb el Lluís Sitjar que finalment va desaparèixer, que se salvi l’Estadi Balear és important per al patrimoni esportiu», ha afirmat Diéguez.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.