Setmanari d'informació local - 138 anys

Tres companyies de les Balears presentaran les seves obres a la fira de Tàrrega

13413

La Conselleria de Cultura, Participació i Esports participa un any més a la Fira de Tàrrega, que se celebra fins al diumenge 10 de setembre. En aquesta edició, actuaran tres companyies de les Balears: En Blanc, Eulàlia Bergadà i Germans Picohueso. Enguany, l'organització de la fira ha seleccionat a aquestes tres companyies, que faran un total de nou representacions, després que l'any passat només participés Baal amb dues funcions de 'Crotch'.

La companyia En Blanc durà 'Abans que arribi l'alemany', una obra on Júlia, una dona d'uns seixanta anys és diagnosticada d'alzheimer. Morlanda Creacions d'Eulàlia Bergadà participa amb 'Gold Dust Rush', un viatge visual i sonor entorn del deliri. Per la seva banda, la producció dels Germans Picohueso 'Ningú va als aniversaris a l'estiu' és un espectacle en el qual se celebra una festa autèntica on el públic és el convidat.

Com cada any, la Conselleria té un estand propi (número 19) que serveix com a aparador de les arts escèniques de les Illes i dóna suport als grups illencs per establir contactes. Enguany, una dotzena de professionals de les Balears estan acreditats a la fira i se'ls ofereix l'expositor del Govern per fer reunions i contactes.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.