Setmanari d'informació local - 138 anys

L’AECC celebra una macrogala

13429
Divendres es va dur a terme a Porreres la I macrogala comarcal de l’AECC. | AECC

Aquest divendres, 8 de setembre, es va dur a terme al Parc de n’Hereveta de Porreres la I macrogala comarcal de l’Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC) amb la participació dels pobles de Campos, Montuïri, Porreres, Santanyí, Ses Salines i Vilafranca.

Va ser el primer acte per a la imminent creació de les juntes comarcals de l’AECC que es faran efectives aquest setembre, en aquest cas la junta comarcal de Llevant.

La gala va ser presidida pel president AECC Balears, el Dr. Javier Cortès, la presidenta comarcal Aina Mercadal, les presidentes de les diferents delegacions locals i els batles dels sis municipis implicats.

Miquel Oliver

La gala, creada, dirigida i produïda per Miquel Oliver es conformava amb 23 actuacions dedicades a les més famoses pel·lícules d’animació Disney que es projectaren per a climatitzar cada posada en escena.

Destacaren actuacions com el “Como una ola” per a La Sireneta, “Reloj no marques las horas” per la Ventafocs o “Las flechas del amor” per Robin Hood. 90 cantants i ballarins dels sis municipis foren els encarregats de posar veu i ball a l’espectacle.
 
També cal destacar els 57 sponsors que participaren en la desfilada reial on cada empresa representava una casa reial.  Baix el lema “No deixis de somniar!” la gala que acollí a més de 200 participants, va aconseguir congregar al voltant de 800 espectadors aconseguint un total de 10.170€.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.