Setmanari d'informació local - 138 anys

‘Construint Podem’ tria l'equip que acompanyarà Camargo

13469

Aquest diumenge s'han donat a conèixer 24 persones que acompanyaran a Laura Camargo en la llista al Consell Ciutadà de Podem Illes Balears. El mètode de votació ha estat el mètode Borda on tots els electors puntuaven de 24 a 0 els candidats i candidates (conegut popularment per ser utilitzat pel festival d'Eurovisió)

Al resultat se li ha aplicat la correcció territorial, d'un mínim de 4 candidats i candidates per illa, també s'ha aplicat la correcció de gènere però la llista encara no estarà ordenada fins a la integració de les 4 persones que li queden a la candidata Laura Camargo per designar.

Recordem que dissabte Camargo a l'assemblea de Construint Podem va donar a conèixer 6 persones de la societat civil i dels moviments que ajudaren a Podem Illes Balears en les tasques més crucials per guanyar al 2019.

Noms de renom

La candidata a coordinadora general de Podem Illes Balears va escollir a l'intel·lectual mallorquí, Rafa Borràs; la professora de l'UIB i exconsellera de Benestar Social, Nanda Caro; al Doctor en Medicina i especialista en Salut Pública i activista, José Manuel Aranda; a la sindicalista i activista per la Sanitat Pública Natalia Valdes; a l'activista LGTBI i membre de BenAmics, Fanny Torres i una dona pionera en la lluita de les cambreres de pis, Lola Ayas.

Amb els resultats de les votacions de dissabte ja coneixem 30 persones de l'equip de 34 persones que haurà d'acompanyar a Laura Camargo com Coordinadora General de Podem Illes Balears.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.