Setmanari d'informació local - 138 anys

'El Podem que Volem' tria Jorge Sans com a candidat

13475

L'equip 'El Podem que Volem-Manifest de Sineu' ha triat Jorge Sans com a cap de llista a la candidatura a la Secretaria General de Podem Illes Balears a través d'una votació que es va dur a terme de forma presencial i en què es va habilitar també la possibilitat d'emetre el vot en línia.

Sans assumeix el principi d'una persona un càrrec, «que farà possible dedicar a l'organització el major temps possible de manera exclusiva, i permetre també la participació d'altres persones en el desenvolupament intern del partit, un dels aspectes que el diferencia de altres candidatures».

Tant el principi d'una persona un càrrec com el plantejament de la secretaria general com una àrea de coordinació amb portaveus corals, són propostes recollides fa un any pel Manifest de Sineu i rebutjades en el seu dia per la directiva de Podem a les Illes Balears.

Sans ha fet una crida a la resta de candidates per dur a terme debats dividits en àmbits a les quatre illes i on puguin participar persones inscrites en Podem. A més, ha assenyalat que el seu compromís és tornar a recuperar el Podem de la gent des de les bases, als pobles i les ciutats. «Visibilitzar les dones del partit que fan feina incansablement però que no tenen càrrecs institucionals i per tant no els és possible donar-se a conèixer; fer un partit coherent amb el discurs i els fets, que estigui al costat de treballadors, d'estudiants, migrants, moviments socials, usuaris i consumidors, mestresses de casa, pensionistes i en general, en contacte amb la gent», ha explicat.

Jorge Sans és d'origen argentí (La Plata), gabellí per adopció i jardiner de professió. Ha participat en moviments socials d'immigració i cooperació, en els quals ha estat molt actiu a través de la plataforma 'Papers per a tots' el 2004. Com a tal, ha participat en les activitats de la FAIB, el Casal argentí de les Illes Balears, i en diverses tertúlies en mitjans de comunicació que han tractat la qüestió de la immigració.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.