Setmanari d'informació local - 138 anys

Cort obre el termini per inscriure's en algun dels 83 cursos per a adults

13485
Ajuntament de Palma

Aquest dilluns s'ha obert el termini per inscriure's a l'oferta de cursos per a adults que s'organitzen cada any a través de la Regidoria d'Educació de l'Ajuntament de Palma.

Amb aquesta oferta educativa, el Servei d'Educació de Persones Adultes de l'Ajuntament de Palma ofereix als majors de 16 anys la possibilitat d'iniciar o continuar una formació al llarg de la vida, prioritzant l'adreçada als col·lectius amb més dificultats per a la integració social o la inserció laboral.

En total, enguany l'oferta de cursos de la Regidora d'Educació és de 83. D'una banda, s'ofereixen 29 cursos de diferents nivells de català en les modalitats presencial i semipresencial, mitjançant un conveni amb l'Institut d'Estudis Baleàrics.

D'una altra banda, s'ofereixen cursos de diferents nivells d'anglès, alemany i espanyol (alfabetització i neolectors), cursos per a la preparació de les proves d'accés a la Universitat i cicles formatius de grau mitjà; cursos per preparar la prova de nacionalitat (CCSE), i de diferents nivells de noves tecnologies i informàtica. Com a novetat, enguany l'oferta de cursos per a adults inclou un segon nivell de cursos d'ofimàtica i iniciació a la informàtica i Internet, i un curs específic d'anglès enfocat a turisme i comerç. El preu d'aquest segon bloc és únic, de 38 € per a les persones empadronades a Palma i, de 80 euros, per a les d'altres municipis.

Les persones interessades a inscriure's en els cursos de català ho poden fer des d'aquest dilluns, i fins el 29 de setembre, a l'Institut d'Estudis Baleàrics (c. d'Alfons el Magnànim, 29), de dilluns a divendres, de 9 a 14 h, o bé al web www.iebalearics.org.

Des del 18 de setembre, i fins al pròxim 18 d'octubre, s'obre el termini d'inscripció per a la resta de cursos. Les inscripcions s'han de de fer als dos espais de Palma Formació: Son Malferit (c. de Gregorio Marañón, s/n), de dilluns a divendres, de 9 a 14 h i de 16 a 19 h, i Palma Formació: Mercat del Camp Redó (c. de Felip II, 17), de dilluns a divendres de 9 a 14 h. Les inscripcions també es poden fer en línia al web www.cursospalmaeduca.cat.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.