Setmanari d'informació local - 138 anys

Busquets: «Tots els progressistes hem de saludar el referèndum de l'1 d'octubre»

13491

Representants de la formació ecosobiranista han participat dels actes institucionals i reivindicatius de l'11S en suport al «dret a decidir i a les ànsies de llibertat del poble català». MÉS per Mallorca ha estat present als actes de la Diada de Catalunya que s'han celebrat a Barcelona al llarg del 10 i 11 de setembre.

La portaveu de MÉS per Mallorca, Bel Busquets, ha assegurat que «avui més que mai calia que fóssim a Barcelona, a donar suport al poble català en la seva ànsia democràtica de decidir lliurement el seu futur. La solidaritat és la poesia entre els pobles, i MÉS per Mallorca sempre estarem devora la gent que demani democràcia i llibertat». La formació ecosobiranista ha assegurat que a Catalunya «s'està vivint el principal procés de ruptura amb el règim corrupte, centralitzador i oligàrquic imperant a l'Estat espanyol; per això, més enllà de si simpatitzam amb el sí o el no, tots els progressistes hem de saludar el referèndum de l'1 d'octubre».

La delegació en representació de la formació ecosobiranista ha estat formada per la portaveu i diputada Bel Busquets; el president del Consell, Miquel Ensenyat, el conseller de Medi Ambient, Agricultura i Pesca del Govern Vicenç Vidal; els regidors de Palma Mercè Borràs i Llorenç Carrió, a més d'altres càrrecs insulars i municipals com Lluís Apesteguia, Miquel Gallardo, Kika Coll, Aina Sastre o Laura Perelló.

Entre els actes que han assistit, cal destacar l'acte institucional de la Generalitat, l'ofrena floral a Rafel Casanovas o la manifestació de l'11S. Així mateix han participat en trobades amb Esquerra Republicana.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.