Setmanari d'informació local - 138 anys

Els grups parlamentaris mostren el seu suport a Balboa i condemnen els atacs xenòfobs

13525
Arxiu

Els grups del Parlament han mostrat aquest dimarts el seu suport al batle d'Alaró, Guillem Balboa, que va denunciar que uns desconeguts havien llançat un xai mort al pati de casa seva.

El portaveu parlamentari de MÉS per Mallorca -la formació política de Balboa-, David Abril, ha apuntat que els fets van tenir lloc fa unes setmanes però que el mateix Balboa «no volia que transcendissin» i que es convertís en un tema mediàtic.

La portaveu parlamentària de Podem, Laura Camargo, ha qualificat els fets d'«atac xenòfob» donat l'origen africà de Balboa. Camargo ha condemnat aquest «atac per motius d'odi» i ha enviat una «abraçada» a Balboa i desitjat «que sàpiga que té al poble al seu costat».

El portaveu del PSIB al Parlament, Andreu Alcover, ha expressat el «suport inequívoc» dels socialistes al batle i ha manifestat que aquest tipus d'actes «no haurien de tenir cabuda a la societat balear».

La portaveu del Grup Parlamentari Popular, Margalida Prohens, ha manifestat el suport del PP al batle i després de condemnar «aquests actes salvatges» ha desitjat que les autoritats trobin al culpable el més aviat possible.

Des de Ciudadanos, el portaveu parlamentari, Xavier Pericay, ha fet una crida a condemnar implacablement «qualsevol tipus d'atac xenòfob», remarcant que a més es produeix contra «una autoritat pública».

Finalment, el portaveu del PI, Jaume Font, ha assegurat que no es pot permetre que es produeixin aquests «actes incívics» i ha traslladat el seu suport a Balboa.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.