Setmanari d'informació local - 138 anys

[VÍDEO] La menorquina Illa d'en Colom, d'oferta

13557

Fa poc més d'un any el web immobiliari Fotocasa va informar de la presència, en la seva cartera de propietats, de l'Illa d'en Colom, la més grossa de les illes que envolten Menorca. L'illa es trobava a la venda per 5.250.000 d'euros.

Ara, Fotocasa ha comunicat que l'illa no s'ha venut encara i ha baixat de preu un 29 % fins a situar-se en 3.712.000 d'euros.

Sobre l'Illa d'en Colom

Es tracta d'un illot de 58 hectàrees de terreny, situat a 200 metres de la costa nord-est de Menorca a la zona del parc natural de l'Albufera del Grau, que pertany al terme municipal de Maó. L'illa compta amb diverses edificacions: un habitatge principal de cent metres quadrats, construït al segle XVIII i que disposa de sis habitacions; un annex de 30 metres quadrats que serveix com a magatzem; així com una cabana de fusta tractada de 135 metres quadrats amb habitacions, cuina, saló i bany.

L'Illa, que està protegida urbanísticament, -per la qual cosa no s'hi poden realitzar noves edificacions-, compta amb dues platges d'arena blanca i, a 25 metres d'una hi ha una caseta per a embarcacions de 20 metres quadrats.

Compta amb nombrosos vestigis de la història, com les restes d'una antiga casa de miners. El 1785, l'illa va ser el lloc on es va signar el tractat de pau entre Espanya i la gerència de Tunísia. Aquesta exclusiva propietat és gestionada per l'agència immobiliària local Ses Moreres.

Aquí podem veure com l'anuncia la immobiliària:

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.