Setmanari d'informació local - 138 anys

Nomenen Josep Abrines com a gerent de la Fundació per a l'Esport Balear

El Consell de Govern ha estat informat aquest divendres del nomenament de Josep Abrines com a gerent de la Fundació per a l'Esport Balear, després del cessament de Joan Noguera. El Patronat de la Fundació va validar aquest dijous la proposta de la consellera de Cultura, Participació i Esports, Fanny Tur, que el càrrec sigui ocupat per personal propi de l'Administració (en aquest cas, un tècnic esportiu).

Noguera va ser cessat a principis de mes per pèrdua de confiança, motivada per l'adjudicació de dos contractes menors, segons va explicar Tur.

Josep Abrines

Josep Abrines Veiret ha ocupat, fins a l'actual nomenament, el càrrec de tècnic esportiu de la Fundació a l'àrea de Promoció i Patrocini (2007-2017). És tècnic de gestió i direcció d'empreses esportives per la Uedep (2008), monitor de tenis per la Real Federació de Tenis Espanyola (1978), professor de tenis i d'esquaix.

Ha estat director tècnic i professor del Club de Tenis Porto Cristo, director esportiu del Centre de Tecnificació de Tenis Manacor (2008-2009) i tècnic esportiu en el Consorci Palma Arena (2007), entre altres direccions tècniques.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.