Setmanari d'informació local - 138 anys

El quartet mallorquí Psaiko Quartet rep el primer premi Art Jove

13653
ArtJove

El quartet mallorquí Psaiko Quartet ha rebut el primer premi Art Jove del certamen de Música per a Joves Intèrprets en la modalitat de Grups de Cambra del programa cultural Art Jove, que promou la Conselleria de Cultura, Participació i Esports, a través de l'Institut Balear de la Joventut (IBJove).

La final del certamen es va celebrar aquest dissabte al centre cultural Can Ventosa d'Eivissa i, a part del quartet guanyador, varen actuar Duo Sureda-Muñoz i el Duo Demian, segons ha informat IBJove aquest diumenge en un comunicat.

Els guanyadors, del premi total dotat amb 4.000 euros, s'han endut el primer premi en metàl·lic de 1.000 euros i 1.000 euros més per a dues actuacions (cadascuna dotada amb 500 euros), una al marc de la FiraB! del 2018 i l'altra al Festival Inclàssic 2018 d'Inca. Així, els 2.000 euros restants s'han destinat a parts iguals a pagar actuacions i concerts del guanyador i dels finalistes.

El jurat del certamen va ser presidit pel director del Conservatori Professional de Música d'Eivissa i Formentera, Ivan Sanz, i format pel director del festival Inclàssic, Marcelí Minaya; el músic i professor del Conservatori Professional de Mallorca Tomeu Moll-Mas, i Maia Planas, cantant i exguanyadora d'Art Jove.

Finalment, la consellera de Cultura, Participació i Esports, Fanny Tur, va assistir a la final, acompanyada del director de IBJove, Joan Ferrà.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.