Setmanari d'informació local - 138 anys

Cort accepta dues al·legacions de les Fontanelles per «criteris de prudència»

13711

El Consell de Gerència d'Urbanisme ha resolt les al·legacions que l'empresa Unibail Rodamco va presentar a l'acord de Gerència pel qual es donava per extingida la llicència per a la construcció d'un complex comercial a les Fontanelles, acceptant-ne dues que afecten qüestions formals però que «no desvirtuen» la caducitat de la llicència. D'aquesta manera, el procediment es torna a obrir i es dóna un termini de 15 dies per fer al·legacions al procediment de caducitat de la llicència, alhora que se'ls ha enviat una còpia de l'expedient.

Segons ha explicat l'Ajuntament de Palma, d'aquesta manera, i després de consultar amb els serveis jurídics, s'ha acordat acceptar que l'empresa va sol·licitar tenir accés a l'expedient, encara que no existeix constància formal que ho fes. Així mateix, també s'ha acceptat que l'expedient per declarar la caducitat de llicència va sobrepassar els 3 mesos, ja que l'inici de la declaració de la caducitat de la llicència va començar l'abril i l'acord va arribar el setembre. Davant aquestes dues al·legacions, i tal com han recomanat els serveis jurídics, la Gerència ha acordat estimar-les i revocar l'acord de dia 5 de setembre.

El regidor de Model de Ciutat, Urbanisme i Habitatge Digne, Jose Hila, ha afirmat que «es mantenen les actuacions de l'expedient no revocades». «Volem tenir les màximes garanties perquè no hi hagi cap causa que motivi un defecte de forma a l'expedient. Cap al·legació desvirtua el fons de l'acord, que és la caducitat de la llicència de construcció. Seguim un criteri de prudència», ha assegurat Hila.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.