Setmanari d'informació local - 138 anys

L'ambaixador de Colòmbia a Espanya explora a Palma possibilitats d'inversió hotelera

13725

L'ambaixador de Colòmbia a Espanya, Alberto Furmanski, ha explorat aquesta setmana a Palma possibilitats d'inversió hotelera. Ho ha fet amb diferents trobades amb les principals autoritats de l’illa i els líders dels principals sectors empresarials. Furmanski va explicar en una trobada davant empresaris que «la nova situació de Colòmbia és un atractiu addicional per als inversors i per desenvolupar projectes a regions en les quals mai no va arribar la inversió. On tot està per fer»

En una jornada sobre el país en la Càmera de Comerç de Mallorca, es van exposar les regions, els sectors i les facilitats i incentius tributaris que hi ha dins del ventall de possibilitats d'inversió estrangera. D'altra banda, com a complement a aquest treball de promoció turística, el Consolat de Colòmbia va convidar els representants dels principals sectors de l’illa, a la projecció de la pel·lícula 'Colòmbia, Màgia Salvatge'.

«Tots aquests meravellosos paisatges, abans inexplorats per la duresa de la guerra, avui comencen a redescobrir-se i podran ser visitats amb tota tranquil·litat per colombians i estrangers», va assegurar Furmanski davant el públic assistent. A la projecció en el Teatre Catalina Valls del centre de la ciutat, hi van anar també els representants de la colònia colombiana, amb els qui l'ambaixador va sostenir prèviament una reunió com a part de la seva agenda de treball.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.