Setmanari d'informació local - 138 anys

MÉS se solidaritza amb «els encausats per l'organització del referèndum»

13745

Tots els batles i batlesses de MÉS per Mallorca, així com també diversos regidors i regidores, han mostrat aquest dimecres el seu suport als encausats per l’organització del referèndum, previst pel proper 1 d’octube al Principat. Els primer edils de la formació ecosobiranista han assistit a Can Alcover, a Palma, a l’acte organitzat per la Plataforma Avançam.

La delegació de MÉS per Mallorca, encapçalada per la seva coportaveu, Bel Busquets, ha condemnat «rotundament» l’actuació de la Guàrdia Civil, la judicatura i sobretot, el govern d’Espanya i el Partit Popular, amb l’assalt a la Generalitat de Catalunya perpetrat aquest dimecres matí, que no té cap mena de justificació ni política ni jurídica. En aquest sentit, Busquets ha denunciat que «el Govern i l'Estat espanyol, en mans del PP, però amb el beneplàcit d’altres partits, s'està dedicant a la perseguir càrrecs públics per discrepància ideològica a Catalunya».

En aquest sentit, han explicat que des de MÉS per Mallorca hauríen prefereix un referèndum pactat, «ben igual que ho voldria la majoria dels catalans», però, lamenten que l’Estat espanyol no ha volgut». «Davant la manca de diàleg i l'autoritarisme del PP i tota l'estructura estatal espanyola, ha de prevaler la democràcia», ha dit la coportaveu ecosobiranista. La diputada ha finalitzat assegurant que «des de MÉS per Mallorca expressam la nostra solidaritat amb les autoritats, institucions i ciutadania catalana que està sofrint aquesta greu repressió».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.